KUNST en MEER

kunst in amsterdam

Bij de Salon Artshop staat kunst voorop. Je vindt er
unieke cadeaus. Van prachtige sieraden tot schilderijen,
servies, sjaals…Marianne heeft in de Wolvenstraat een heel
gezellige sfeer gecreëerd voor een zo breed  ubliek.
Smaakvol en liefdevol. Een artshop met een hart.
Tot ziens in het hart van de 9 straatjes : Wolvenstraat 13.

 

artshop_voorkant

Salon Artshop heeft schilderijen van Herman Deen in haar collectie

 

Het instellen van een nieuwe iPhone is toch altijd weer een speciaal. Voor veel kopers is 't iets waar ze lang naar uit hebben gekeken.
Zoals vorige iPhones is dit toestel van een sublieme verpakking voorzien en vallen direct een hoop zaken op. Allereerst is de iPhone 6 een slag groter geworden. Het display is 0,7 inch gegroeid tot 4,7 inch. En dat heeft zie je aan  de behuizing. Met 138,1 bij 67 bij 6,9 millimeter is de nieuwe iPhone breder dan de Iphone 5 maar wel  een millimeter dunner. Het toestel voelt enorm slank aan en degradeert de iPhone 5S tot een klein en dikke telefoon.

Ontwerp

iPhone 6 achterkant schuinApple-kenners is het een bekende routine, waardoor de iPhone er weer net iets anders uitziet. We nemen met daarom afscheid van het ontwerp van de iPhone 6 heeft een aluminium behuizing waar scherpe rand op te vinden is. Daardoor ligt ze al fijner in de hand. Door de rondingen is deze iPhone gemaakt is om in je handen vast te klampen. De iPhone 6 voelt zelfs zo comfortabel, dat we hiervoor de gekke achterop graag voor lief nemen. We vermoeden dat deze strepen

noodzakelijk zijn om het ontwerp mogelijk te maken.

Het  ontwerp zet ook door aan de voorkant van de iPhone 6. Shermranden zijn licht, waardoor ze overgaan van de telefoon. Dit zorgt voor een subtiel  verschil als je de iPhone van de voorkant bekijkt. Als er licht op de iPhone 6 reflecteert, ziet hij er uit als een compleet anders uit dan voorgaande iPhones.

de website van artshop de salon Amsterdam

Foto van art shop de salon in Amsterdam